Головна Новини Світ США Нью-Йорк хочуть захистити 10-кілометровою стіною
commentss НОВИНИ Всі новини

Нью-Йорк хочуть захистити 10-кілометровою стіною

Дональд Трамп розкритикував проект, назвавши його дурним і тим, що шкодить екології

21 січня 2020, 10:14 comments1950
Поділіться публікацією:
Нью-Йорк хочуть захистити 10-кілометровою стіною

У США біля зовнішньої гавані Нью-Йорка може з'явитися стіна довжиною 9,5 кілометрів. З такою ініціативою виступив інженерний корпус американської армії, який шукає способи захистити найбільше в Штатах місто від повеней, повідомляє FOX News.

Згідно інформації видання, у зв'язку з глобальним потеплінням в найближчому майбутньому згубні для Нью-Йорка повені можуть відбуватися частіше. У зв'язку з цим вчені вже розробляють проект стіни, який буде готовий через два роки. Якщо Конгрес його затвердить, то на будівництво загородження може піти до 25 років, а також 119 млрд доларів.

До слова, президент США Дональд Трамп розкритикував проект, назвавши його дурним і тим, що шкодить екології. У відповідь на ці слова мер Нью-Йорка Білл де Блазіо заявив, що заперечення Трампа змін клімату небезпечно і навіть смертельно, нагадавши, що тільки в ураган Сенді місто втратило 44 жителя.

Як раніше повідомляли "Коментарі", американські чиновники хочуть ввести обмеження щодо "пологового туризму". Так, президент Дональд Трамп хоче заборонити видавати дітям громадянство за правом народження в Штатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!