Головна Новини Світ США Трамп збирається обмежити в'їзд в США для громадян семи країн, - іноЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп збирається обмежити в'їзд в США для громадян семи країн, - іноЗМІ

У список потрапили країни з переважаючим мусульманським населенням, а ще й Білорусь

22 січня 2020, 09:25 comments2754
Поділіться публікацією:
Трамп збирається обмежити в'їзд в США для громадян семи країн, - іноЗМІ

Президент США Дональд Трамп може розширення заборону на поїздки для ряду країн у найближчі дні, повідомляє Politico, посилаючись на джерела з оточення влади.

Адміністрація розглядає сім країн, які можуть додати до нових імміграційних обмежень: Білорусь, М'янма, Еритрея, Киргизстан, Нігерія, Судан і Танзанія.

Зазначимо, що імміграційні обмеження не обов'язково повністю заборонять всім громадянам цих країн в'їзд в Сполучені Штати. Заборони можуть застосовуватися лише до певних державних чиновників або ж до певних типів віз.

Перший такий указ був підписаний президентом три роки тому, обмеживши в'їзд деяких громадян з Ірану, Лівії, Сомалі, Сирії та Ємену, а також з Венесуели і Північної Кореї. У Трампа вважають, що заборона на поїздки був надзвичайно успішною в захисті країни і підвищення базового рівня безпеки у всьому світі.

Тим не менш, пише видання, будь-які нові обмеження можуть загострити зв'язки з постраждалими країнами, деякі з яких допомагають США в таких питаннях, як боротьба з тероризмом. А з Білоруссю, наводить приклад медіа, США намагалися налагодити стосунки як з країною, що довгий час перебувала під впливом Росії.

Виконуючий обов'язки міністра національної безпеки Чед Вольф у п'ятницю визнав, що США створюють критерії для іноземних урядів, щоб допомогти у перевірці іноземних громадян, які прагнуть в'їхати в Сполучені Штати.

"Для невеликого числа країн, у яких немає ні волі, ні здатності дотримуватися цих критеріїв, обмеження на поїздки можуть стати необхідними для пом'якшення загроз", — сказав він.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Сенаті США почався процес імпічменту Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!