Головна Новини Світ США Трамп проти Йованович: американські ЗМІ опублікували відеозапис 2018 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп проти Йованович: американські ЗМІ опублікували відеозапис 2018 року

На відеозаписі президент США цікавиться перспективами України в боротьбі з Росією, а також наказує звільнити Марі Йованович з посади посла

26 січня 2020, 22:55 comments1619
Поділіться публікацією:
Трамп проти Йованович: американські ЗМІ опублікували відеозапис 2018 року

Президент США Дональд Трамп в 2018 році цікавився, як довго Україна зможе чинити опір російської агресії без допомоги США. Це сталося на зустрічі з донорами, серед яких були партнери його особистого адвоката Руді Джуліані, яким пізніше були пред'явлені звинувачення в порушенні правил фінансування виборчих кампаній. Про це передає видання "Голос Америки", посилаючись на інформаційне агентство Associated Press

"Як довго вони протримаються в боротьбі з Росією?" — чути голос Трампа на аудіо-доріжці відеозапису, після чого він закликає звільнити посла США в Україні Марі Йованович.

Запис суперечить заявам президента про те, що він не знайомий з співробітниками Джуліані Львом Парнасом і Ігорем Фруман, яким в минулому році були пред'явлені звинувачення в порушенні правил фінансування виборчих кампаній. Запис з'явилася в той час, коли демократи закликають до виклику свідків і надання доказів під час слухань в рамках процедури імпічменту в Сенаті.

На записі чути голос, схожий на голос Парнасу, який говорить: "Найбільша проблема, з якою, як мені здається, ми повинні почати — це позбутися від посла (Йованович, — прим. Ред.)"

Далі цей же голос повідомляє Трампу наступне: "Вона, по суті, ходить і говорить всім: Зачекайте, його підданий імпічменту. Просто почекайте".

"Позбавтеся від неї! Позбавтеся завтра ж. Мені все одно. Позбавтеся від неї завтра. Приберіть її. Гаразд? Зробіть це", — відповів глава Білого Дому у відповідь на це, згідно з звуку на відео.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні порушено кримінальну справу за фактом можливого ​​стеження за колишнім послом США в Україні Марі Йованович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!