Головна Новини Світ США Сенатори США виступили проти "угоди століття" Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенатори США виступили проти "угоди століття" Трампа

Раніше Дональд Трамп представив проект «угоди століття»

29 січня 2020, 06:43 comments1646
Поділіться публікацією:
Сенатори США виступили проти "угоди століття" Трампа

Американські сенатори направили президенту країни Дональду Трампу лист з критикою проекту "угоди століття" по врегулюванню палестино-ізраїльського конфлікту. Текст листа опублікував сенатор Кріс Ван Холлен на своїй сторінці в Twitter.

Лист підписали дванадцять членів американського Сенату. Вони висловили занепокоєння тим, що "угода століття" є односторонньою і не передбачає участі Палестини.

На думку сенаторів, здійснення запропонованого Трампом плану буде означати ігнорування міжнародного права і порушить право Палестини на самовизначення.

У листі наголошується, що умови угоди дають Ізраїлю можливість повної або часткової анексії Західного берега річки Йордан.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський лідер Дональд Трамп анонсував мирний план врегулювання конфлікту на Близькому Сході напередодні. Американський президент очікує негативної реакції Палестини на цей план, але вважає, що він піде їм на користь.

"Це чудовий план. Це план, який дійсно спрацює", — заявив Трамп. Зазначимо, що йдеться про план мирного врегулювання арабо-ізраїльського конфлікту, який адміністрація Трампа розробляє вже більше трьох років під керівництвом радника і зятя президента США Джареда Кушнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!