Головна Новини Світ США Найбагатіший чоловік в світі розповів, що перевернуло його життя і призвело до успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатіший чоловік в світі розповів, що перевернуло його життя і призвело до успіху

Джефф Безос розповів, що перевернуло його життя і допомогло стати успішним

10 лютого 2020, 12:30 comments3193
Поділіться публікацією:
Найбагатіший чоловік в світі розповів, що перевернуло його життя і призвело до успіху

Засновник Amazon, мільярдер Джефф Безос, який є найбагатшою людиною світу, розповів про момент, який перевернув його життя і привів до успіху. Як пише CNBC, він відбувся ще в Принстоском університеті, де Безос вивчав теоретичну фізику, пише "Лента.ру".

За словами мільярдера, він кілька годин не міг вирішити диференціальне рівняння. Безос попросив про допомогу сусіда по кімнаті, однак і він не зміг знайти рішення. Потім вони покликали третього студента — той дав відповідь всього за хвилину, просто глянувши на рівняння. Потім цей студент пояснив Безосу хід думок, що привів його до виконання.

Саме в цей момент майбутній засновник Amazon зрозумів, що його спосіб мислення просто не підходить для занять теоретичною фізикою. Він змінив на спеціальність програмування, а потім вирішив зайнятися бізнесом. У 1986 році Безос випустився з Прінстонського університету і через вісім років заснував книжковий інтернет-магазин Amazon.

Як повідомляло видання "Коментарі", засновник транснаціональної компанії Amazon і найбагатша людина за версією журналу Forbes Джефф Безос зробив своїй новій пасії Лорен Санчес чудовий різдвяний подарунок, а зимові канікули пара закоханих разом провела в тропіках. 

Так, папараці вже запримітили пару на французькому курорті Сен-Бартс, у Санчес на руці мерехтіло кільце з діамантом, у вигляді серця. Таким чином, Безос міг одночасно виконати два наміри: і привітати кохану з Різдвом, і виявити серйозні наміри щодо неї.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!