Головна Новини Світ США Трамп передбачив завершення епідемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп передбачив завершення епідемії коронавірусу

На думку президента США, коронавірус різко піде на спад вже в квітні

10 лютого 2020, 23:48 comments1929
Поділіться публікацією:
Трамп передбачив завершення епідемії коронавірусу

Американський президент Дональд Трамп заявив, що епідемія смертельної форми пневмонії піде на спад у квітні, коли настане тепло. Про це передає агентство "РБК-Україна".

"Взагалі спека вбиває цей вид вірусу, це було б добре", — уклав Трамп.

Крім того лідер нації відзначив високу ефективність Китаю в боротьбі з коронавірусом, незважаючи на стрімке поширення хвороби і сто летальних випадків.

Нагадаємо. раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США було зафіксовано кілька випадків зараження китайської пневмонією. Так, в штаті Вісконсін був зареєстрований перший випадок захворювання коронавірусів. Хворий має історію подорожей до Пекіна. Інфікований коронавірусів був ізольований вдома. У свою чергу, в Україні МОЗ зайнявся розробкою методів для запобігання поширенню коронавірусу.

"Лікарні повинні підготуватися до можливого випадку захворювання, визначити потребу в ліках та обладнанні. Крім того, уряд зобов'язує провести навчання в медичних установах по готовності прийняти потенційних хворих. Міністерство охорони здоров'я повинно проконтролювати весь процес і допомогти методологічно", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!