Головна Новини Світ США Помер винахідник команд «копіювати» і «вставити»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер винахідник команд «копіювати» і «вставити»

Американський інформатик Ларрі Теслер який створив команди "копіювати" і "вставити", помер у США у віці 74 років.

20 лютого 2020, 10:27 comments2259
Поділіться публікацією:
Помер винахідник команд «копіювати» і «вставити»

Помер Ларрі Теслер, який винайшов набір комп'ютерних команд "вирізати", "копіювати", "вставити", пише Daily Mail.

"Ларрі Теслер був науковим співробітником в Xerox і винахідником "вирізати/копіювати" і "вставити" і багато чого ще. Завдяки його революційним ідеям ваш робочий день проходить легше. У понеділок Ларрі помер", — йдеться в повідомленні компанії Xerox в Twitter.

 Теслер закінчив Стенфордський університет в 1965 році, в 1973-му приєднався до науково-дослідному центру Xerox PARC. В цьому центрі, зокрема, були винайдені графічний користувальницький інтерфейс і комп'ютерна миша.

У 1980 році Теслер почав співпрацю з компанією Apple, де брав участь у роботі над декількома продуктами, включаючи кишеньковий персональний комп'ютер MessagePad і персональний комп'ютер Lisa, який вважається попередником Macintosh. Після відходу з Apple в 1997 році інформатик співпрацював з кількома корпораціями, які працюють у сфері технологій, включаючи Amazon і Yahoo!. Причина смерті Теслера не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", Американський журналіст і письменник, відомий створенням напрямки в літературі "нова журналістика Том Вулф помер у віці 88 років в Нью-Йорку.


Слова і зовнішність Тома Вулфа було легко впізнати в колі дослідників журналістики і самих журналістів. Він завжди носив один із своїх 32 білих фланелевих костюмів, викроєних за розміром і одну з його 75 сорочок різних кольорів. Він сам розробив модель своїх туфель, зроблених у Лондоні, пише Le Monde.

 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!