Головна Новини Світ США В Чорне море увійшов американський ракетний есмінець
commentss НОВИНИ Всі новини

В Чорне море увійшов американський ракетний есмінець

Ракетний есмінець Arleigh Burke класу USS "Росс" (DDG 71) почав свій міжнародний транзит через північний протоку по дорозі в Чорне море

24 лютого 2020, 07:35 comments2769
Поділіться публікацією:
В Чорне море увійшов американський ракетний есмінець

Американський ракетний есмінець "Росс" пройшов Босфор і вперше з початку 2020 року увійшов у Чорне море. — сказано в заяві ВМС США.

У командуванні Шостого оперативного флоту США назвали мета корабля. Той прийшов підтримати безпеку в регіоні.

“Ракетний есмінець класу Arleigh Burke класу USS "Росс" (DDG 71) почав свій міжнародний транзит через північний протоку по дорозі в Чорне море 23 лютого 2020 року, щоб провести операції з забезпечення безпеки на морі і зміцнити регіональну стабільність, спільну готовність і військово-морський потенціал з нашими союзниками і партнерами в регіоні,

Захід есмінця в Чорному морі зміцнять взаємодія з союзниками і партнерами по НАТО і демонструють колективну рішучість по з безпеки Чорного моря в рамках операції "Атлантичне рішення".

“Цим візитом ми послідовно збільшуємо наші відносини з нашими чорноморськими партнерами. Постійні операції в Чорному морі мають вирішальне значення для створення безпечного морського середовища та забезпечення свободи судноплавства", — наголосив командир "Росса".

Як повідомляв портал "Коментарі", Росія посилила угруповання в Азовському морі малим протичовновим кораблем "Єйськ" Чорноморського флоту ВМФ РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!