Головна Новини Світ США Лікар розповів, як Трампа затягували в спортзал і обмежували в їжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів, як Трампа затягували в спортзал і обмежували в їжі

Президента США намагалися відучити від шкідливих звичок і прищепити любов до спорту

26 лютого 2020, 08:25 comments3009
Поділіться публікацією:
Лікар розповів, як Трампа затягували в спортзал і обмежували в їжі

Колишній головний лікар Білого дому Ронні Джексон розкрив секрети, як команда медиків намагалася привчити президента США Дональда Трампа до здорового способу життя, правильного харчування та фізкультури, передає The New York Times.

Ронні Джексон визнав, що йому не вдалося реалізувати заплановані ним зміни способу життя президента, а саме — змінити його дієту і привчити Дональда Трампа до регулярних фізичних вправ.

Президент США відомий любитель фаст-фуду та дієтичної коли. Дональд Трамп часто грає у гольф, але не відвідує спортзал і не займається іншими видами спорту. Трамп дотримується думки, що тіло людини має обмежений ресурс, і витрачати його на вправи недоцільно. Разом з тим президент зовсім не вживає алкоголь.

"З вправами у нас не вийшло, як я це планував", — розповів Джексон, — Але ми працювали над його дієтою. Ми обмежували доступ до морозива, додавали  капусту до картопляного пюре".

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп похвалився своєю зачіскою і зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

Нагадаємо, що волосся президента США Дональда Трампа не раз ставала приводом для обговорення у соцмережах. У 2012 році співачка Шер засумнівалася в тому, що у Трампа натуральні волосся. Трамп відповів на це, заявивши, що, на відміну від Шер, у нього все натуральне. У результаті співачка демонстративно відмовилася від покупок в мережі Macys, співвласником якої є Трамп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!