Головна Новини Світ США США перекидають бомбардувальники в Європу
commentss НОВИНИ Всі новини

США перекидають бомбардувальники в Європу

Стратегічні бомбардувальники за необхідності будуть брати участь у військових операціях в Європі.

10 березня 2020, 12:49 comments2735
Поділіться публікацією:
США перекидають бомбардувальники в Європу

Зі Сполучених Штатів до Європи перекинули стратегічні бомбардувальники. Про це йдеться в повідомленні прес-служби американського військового командування.

Важкі бомбардувальники B-2 Spirit приземлилися на авіабазі Лажеш, яка розташована в Атлантичному океані на Азорських островах, що належать Португалії. Літаки готові в будь-який момент приєднатися до бойових операцій, якщо вони будуть розгортатися в зоні, за яку відповідає Європейське командування ВПС США.

"Розгортання в Європі стратегічних бомбардувальників дозволить членам екіпажу ознайомитися з театром передбачуваних військових дій і продемонструє відданість Сполучених штатів Америки своїм союзникам", — повідомляють американські військові.

Важкі бомбардувальники прилетіли на Азорські острови зі штату Міссурі. Вони належать 509-му і 131-му бомбардувальним управлінням ВПС США. Однак, скільки саме таких літаків будуть базуватися в Європі — невідомо. Командування ВПС вирішило цю інформацію не розголошувати.

Слід зазначити, що бомбардувальники B-2 Spirit вважаються одними з найпотужніших і найдорожчих в історії авіації. Один такий літак без боєкомплекту може обійтися більш ніж в мільярд доларів. Якщо він оснащений обладнанням ціна зростає, як мінімум, удвічі.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що в російській тайзі зазнав аварії винищувач



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!