Головна Новини Світ США США і Канада закривають кордони між державами
commentss НОВИНИ Всі новини

США і Канада закривають кордони між державами

Взаємне закриття кордонів підтвердили і США, і Канада

18 березня 2020, 20:43 comments2129
Поділіться публікацією:
США і Канада закривають кордони між державами

Сьогодні, 18 березня, Сполучені Штати Америки і Канада домовилися про закриття всіх кордонів між державами iз-за поширення китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомив президент США Дональд Трамп у своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter.

"За взаємною згодою ми тимчасово закриємо наш північний кордон з Канадою. Це не відіб'ється на торгівлі. Подробиці — пізніше", — написав Дональд Трамп.

Також президент США під час свого брифінгу вже заявляв про плани закрити сухопутний кордон і з Мексикою. А до цього він оголосив надзвичайний стан у Штатах iз-за поширення нової вірусної хвороби.

На тлі загальнонаціонального карантину Дональд Трамп планує виплатити всім американцям по 1000 доларів — всього близько 850 мільярдів доларів. Кордон з Європейським Союзом вони вже закрили, а сам президент показав негативний тест на коронавірус.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні в супермаркетах АТБ з завтрашнього дня обмежать продаж товарів в одні руки iз-за загальної паніки на тлі пандемії коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!