Головна Новини Світ США "Спасибі над хмарочосами": у Нью-Йорку льотчики оригінально подякували лікарям, які борються з COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спасибі над хмарочосами": у Нью-Йорку льотчики оригінально подякували лікарям, які борються з COVID-19

Дюжина літаків-винищувачів влаштувала шоу над Манхеттеном, щоб висловити свою вдячність американським лікарям

29 квітня 2020, 15:28 comments2629
Поділіться публікацією:








"Спасибі над хмарочосами": у Нью-Йорку льотчики оригінально подякували лікарям, які борються з COVID-19

Сьогодні в Нью-Йорку військова авіація влаштувала справжнє небесне шоу в знак подяки медикам, які борються з пандемією COVID-19. Про це повідомляється у виданні "Укрінформ" з посиланням на The Reuters.

Елітні авіапідрозділи Військово-морських сил США "Blue Angels" і Військово-повітряних сил "Thunderbirds" пролетіли над містом в порядку розташування літаків у небі, за військовою традицією", що означає "collaborative salute" (спільний салют, або спільне вшанування).

Всього в акції взяли участь 12 винищувачів, у тому числі шість F-16C / D Fighting Falcons ВПС, а також шість F-18 C / D Hornets Військово-морських сил. Спочатку вони пролетіли над Нью-Йорком і сусіднім Нью-Арком, а потім вирушили до Філадельфії, де також пролетіли над містом Трент.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США кількість людей, які залишилися без роботи через коронавіруса і при цьому не можуть отримати допомогу від держави, обчислюється мільйонами.
Згідно з офіційною статистикою, в США з середини березня 26,5 млн осіб подали заяву на допомогу з безробіття. До цієї цифри слід додати ще від 8,9 до 13,9 млн осіб, які не потрапили в статистику, стверджує EPI. "Дослідження підтверджує те, що показують окремі випадки і про що повідомлялося в ЗМІ: люди стикаються з проблемами на шляху до допомоги, якої вони потребують", — сказав його автор Бен Зипперер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!