Головна Новини Політика внутрішня політика Зниклого адвоката, який брав участь у суді по справі Брагіна, оголосять у розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

Зниклого адвоката, який брав участь у суді по справі Брагіна, оголосять у розшук

3 липня 2007, 12:51
Поділіться публікацією:
Зниклого адвоката, який брав участь у суді по справі Брагіна, оголосять у розшук

Зниклого три тижні тому адвоката Ігоря Никитюка, який захищав у Донецькому суді колишнього майора міліції В'ячеслава Синенка, засудженого до довічного ув'язнення за співучасть у вибуху на стадіоні "Шахтар" у Донецьку 15 жовтня 1995 року, оголосять в розшук.

Про це повідомили в Києві в адвокатському об'єднанні "Незалежна колегія адвокатів", де працював адвокат Никитюк, передає "Острів".

Як повідомив керівник адвокатського об'єднання "Незалежна колегія адвокатів" Василь Придувалов, "ми сьогодні маємо намір звернутися в УБОЗ". "Ми будемо офіційно подавати в розшук, бо Никитюк зник, і його треба розшукати", — сказав Придувалов.

"Ми хочемо вислати телеграму батькам Никитюка, які проживають у Вінницькій області. Телефонного зв'язку з ними немає, але є поштову адресу", — уточнив керівник "Незалежної колегії адвокатів".

Нагадаємо, що вже три тижні, як безслідно зник адвокат Никитюк . Він не відповідає на телефонні дзвінки, і де він не знає ні його дружина, ні його знайомі.

Никитюк захищав у Донецькому суді колишнього майора міліції В'ячеслава Синенка, засудженого до довічного ув'язнення за співучасть у вибуху на стадіоні "Шахтар" у Донецьку 15 жовтня 1995 року. В результаті вибуху загинули перший президент ФК "Шахтар" Ахать Брагін і кілька людей з його оточення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!