Головна Новини Політика внутрішня політика Борис Ложкін не має претензій до Сергія Курченко в зв'язку з продажем йому UMH group
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Ложкін не має претензій до Сергія Курченко в зв'язку з продажем йому UMH group

Екс-президент UMH group не має уявлення, в чому СБУ звинувачує нинішнього власника медіа-групи (ГК ВЕТЕК) у зв'язку з торішньою угодою з продажу ТОВ «Український медіа холдинг»

20 травня 2014, 14:20
Поділіться публікацією:
Борис Ложкін не має претензій до Сергія Курченко в зв'язку з продажем йому UMH group

"Я не маю претензій до компанії, з якою в минулому році здійснив операцію з продажу UMH group, і поняття не маю, які претензії в зв'язку з цим фактом є до покупця у СБУ", — заявив 20 травня "Коментарям" екс-президент і колишній власник UMH group Борис Ложкін. Так відомий бізнесмен прокоментував розповсюдженням 19 травня прес-центром Служби безпеки України заяву про те, що нібито "СБ України виявила факти безпосередньої причетності С. Курченко до реалізації злочинних механізмів придбання на користь ФПГ" СЕПЕК "медіа-ресурсу" UMH group "(ТОВ" Український медіа холдинг ")".

За словами Бориса Ложкіна, він не може більш детально коментувати це повідомлення СБУ, так як уявлення не має, про що взагалі мова. "Правоохоронні органи з цього питання до мене не зверталися, для мене ж питання по цій угоді давно закритий", — зазначив він.

Як повідомляли "Коментарі", 19 травня відомий адвокат Андрій Федур, який представляє інтереси власника групи ВЕТЕК, повідомив, що ні МВС, ні СБУ взагалі не проводять розслідувань у справі Курченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!