Головна Новини Політика ЦВК відмовилася реєструвати на виборах Парасюка та Клюєва
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК відмовилася реєструвати на виборах Парасюка та Клюєва

Народний депутат Володимир Парасюк не подав документи згідно з вимогами законодавства

24 червня 2019, 07:45
Поділіться публікацією:
ЦВК відмовилася реєструвати на виборах Парасюка та Клюєва

Центральна виборча комісія не зареєструвала кандидатами у народні депутати колишнього главу Адміністрації Президента часів Януковича Андрія Клюєва та позафракційного нардепа Володимира Парасюка. Відповідну інформацію оприлюднила громадянська мережа "Опора" на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні зазначається, що екс-глава АП Клюєв висувався у Верховну Раду від Ліберальної партії України. Відмову в реєстрації Центрвиборчком пояснив тим, що Андрій Клюєв не проживає на території України з 2014 року, що не дозволяє йому брати участь у парламентських виборах. У свою чергу, в Ліберальній партії заявили, що останні 5 років Клюєв жив у Донецьку.

Володимиру Парасюку відмовлено у реєстрації через невідповідність поданих документів вимогам законодавства.

Як раніше писали "Коментарі", станом на 22 червня Центральна виборча комісія зареєструвала 1380 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах і 1313 кандидатів, включених до виборчих списків 10 політичних партій в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Серед кандидатів в одномандатних округах зареєстровано 1155 осіб, які балотуються в порядку самовисування, і 225, висунутих політичними партіями.

ЦВК відмовила в реєстрації кандидатів у депутати, включених у виборчий список Комуністичної партії України", у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Також було відмовлено у реєстрації 17 кандидатів у народні депутати, висунутих в порядку самовисування в ОВО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ЦИК
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!