Головна Новини Політика Святаш стверджує, що Луценко допомагає Ярославському у рейдерських захопленнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Святаш стверджує, що Луценко допомагає Ярославському у рейдерських захопленнях

Святаш відповів на заяву DCH Group Ярославського

5 червня 2019, 08:30
Поділіться публікацією:
Святаш стверджує, що Луценко допомагає Ярославському у рейдерських захопленнях

Генпрокурор України Юрій Луценко зараз активно допомагає реалізації рейдерського захоплення об'єкта групи АІС в Дніпрі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав засновник групи "АІС", народний депутат Дмитро Святаш.

У відповідь на офіційну заяву DCH Group Олександра Ярославського, опубліковане 3 червня 2019г. на офіційному сайті компанії повідомляю наступне:

Я був засновником однієї з найбільших в Україні автомобільних компаній — Групи компаній " АІС " (працює на ринку з 1992 р.). Починаючи з 2009 року я не є кінцевим бенефіціаром даної бізнес структури не займаю в компанії ніяких посад, так як виконую функції Народного депутата України. Згідно офіційних заяв Групи компаній АІС починаючи з 2013 року DCH Group Олександра Ярославського робить спроби отримати контроль над активами Групи компаній " АІС",- написав він.

За словами депутата, група компаній АІС ніколи не отримувала від ПАТ "Укрсиббанк" кредитів на озвучиваемую Ярославським і його структурами суму в 100 млн. доларів США, при цьому використовуючи різні схеми і корупційні зв'язки Ярославський вже 7 років безуспішно намагається здійснити рейдерське захоплення АІС.

Святаш зазначив, що щодо нього не існувало і на даний момент не існує жодних відкритих кримінальних проваджень, крім того, по одному з яких-небудь кримінальних проваджень йому не вручалось підозр, а відповідно і не висували звинувачень.

Політик зазначив, що протягом декількох років особисто Ярославський і його спільники ведуть дорогу чорну PR-кампанію, розміщуючи в інтернет "фейкові" новини про мене з метою дискредитації як політика.

"Для проведення рейдерського захоплення АІС, за офіційною інформацією компанії до ЄРДР внесено відомості про фіктивне кримінальній справі, на підставі якого винесено низку судових рішень і заарештовані об'єкти нерухомого майна (автоцентри, СТО), які передані в управління Національному агентству АРМА. АРМА без проведення відкритого тендеру і дотримання, передбачених законодавством України процедур, передало дані об'єкти нерухомості в управління підприємства ТОВ "РК Воздвиженка", яке входить до складу бізнес-структури Олександра Ярославського. Даною кримінальною справою з 2013 р. займалася Прокуратура р. Києва. При чому, два Автоцентру – у р. Дніпро і р. Кропивницький в травні-червні 2019 р. згідно з рішеннями судів вже повернуті законним власникам (буквально зараз Ярославський з допомогою "титушек" і незаконних воєнізованих формувань намагається силою другий раз захопити об'єкт АІС р. Дніпро)",- написав він.

Депутат зазначив, що йому стало відомо про те, що київська прокуратура відмовилася виконувати "замовлення" по даній справі в інтересах Ярославського, останній за домовленістю з генпрокурором Луценко зажадав передати його в Генеральну прокуратуру України. Зараз вищевказане фіктивну кримінальну справу, яка є ключовим інструментом рейдерського захоплення займається особисто генпрокурор Луценка Ю. В.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!