Головна Новини Політика Український депутат назвав друзів Кремля в ПАРЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український депутат назвав друзів Кремля в ПАРЄ

Стали відомі друзі Росії в ПАРЄ

24 червня 2019, 19:19
Поділіться публікацією:
Український депутат назвав друзів Кремля в ПАРЄ

Народний депутат, член української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Леонід Ємець назвав держави, чиї делегації підтримують повернення Росії права голосу.

"Чітко видно як делегації поділилися на тих хто за повернення Росії і тих, хто проти. За Росію: Франція, Німеччина, Італія, Ісландія, Сан-Марино, Туреччина, Нідерланди, Швейцарія, Норвегія, Монако. Проти Росії: Україна, Великобританія, Польща, Грузія, Литва", — написав Ємець.

Він додав, що делегати, раніше акуратно виступали проти Росії, змушені підтримувати свої уряди після голосування в Раді Європи, яке передбачає обов'язкове право голосу всіх країн-учасників СЕ в статутних органах об'єднання, в тому числі і в ПАРЄ.

За словами Ємця, Рада Європи "знищує власну сутність, принципи та цінності, заради яких ця міжнародна організація була створена" і які повинні бути "важливіше грошей".

Як повідомляли "Коментарі", на сесії ПАРЄ 24 червня намагається заблокувати ухвалення резолюції, яка дозволить повернути право голосу делегації Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!