Головна Новини Політика Трамп і Путін поговорять про Україну на саміті G20, - Білий дім
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і Путін поговорять про Україну на саміті G20, - Білий дім

Дональд Трамп і Володимир Путін обговорять питання регіональної безпеки

25 червня 2019, 07:15
Поділіться публікацією:
Трамп і Путін поговорять про Україну на саміті G20, - Білий дім

Президент США Дональд Трамп планує зустрітися з президентом РФ Путіним під час саміту G20 в Японії, щоб обговорити ряд питань регіональної безпеки, в тому числі ситуацію в Україні. Про це повідомив високопоставлений чиновник адміністрації Трампа, пише Укрінформ.

"Очікується, що розмова буде зосереджений передусім на питаннях регіональної безпеки, в тому числі на ситуації в Ірані, Україні, Сирії, на Близькому Сході", — заявив представник Білого дому.

За його словами, США планують винести на обговорення питання контролю над озброєннями та поліпшення двосторонніх відносин.

Зазначимо, що саміт країн Великої двадцятки (G20) пройде в Осаці з 28 по 29 червня,

Як раніше писали "Коментарі", в графіку президента Росії Володимира Путіна немає зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським на саміті "Групи 20" (G20) в Японії, заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков.

Також днями тимчасово виконуючий обов'язки глави СБУ Іван Баканов прибув до США, щоб підготувати зустріч Зеленського з Трампом. У Штатах Баканов провів бесіду зі спеціальним помічником президента США з питань Європи Фіоною Гіл обговоривши практичні кроки стратегічного партнерства між двома країнами.

"Особливу увагу приділено підготовці візиту до Вашингтона Президента України Володимира Зеленського, який незабаром має відбутися на запрошення Президента США Дональда Трампа", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!