Головна Новини Політика У волонтера Бірюкова проходять обшуки
commentss НОВИНИ Всі новини

У волонтера Бірюкова проходять обшуки

Йому інкримінують участь в корупційних схемах

26 червня 2019, 13:26
Поділіться публікацією:
У волонтера Бірюкова проходять обшуки

У відомого волонтера, засновника об'єднання волонтерів "Крила Фенікса" і кандидата в народні депутати від "Європейської Солідарності" Юрія Бірюкова сьогодні, 26 червня, силовики проводять обшуки.

Про це повідомляє прес-служба партії, охарактеризировавши дані дії політично мотивованими.

У партії зазначили, що Юрій Бірюков ніколи не був матеріально відповідальною посадовою особою. Однак йому вдалося припинити корупційні схеми і суттєво поліпшити забезпечення армії. При цьому слідство інкримінує йому зворотне.

"Європейська Солідарність" розцінює обшуки у Юрія Бірюкова як частину реваншу, як спробу розправи над тими, хто в перших рядах допомагав Збройним силам України протистояти путінській агресії", — йдеться в повідомленні.



Нагадаємо, раніше Юрій Бірюков був радником президента Петра Порошенка. За особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності України, мужність і вагомі трудові досягнення був нагороджений Орденом "За заслуги" III ступеня та Орденом Богдана Хмельницького III ст.

Юрій Бірюков є кандидатом у народні депутати на позачергових парламентських виборах. Він балотується по загальнодержавному багатомандатному виборчому округу за списками партії "Європейська Солідарність", де він займає 32-е місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!