Головна Новини Політика Біля Станиці Луганської Україна відвела війська з однієї позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Станиці Луганської Україна відвела війська з однієї позиції

Відвід сил проводився під контролем ОБСЄ

26 червня 2019, 17:02
Поділіться публікацією:
Біля Станиці Луганської Україна відвела війська з однієї позиції

Українські військові відійшли від однієї з позиції в районі Станиці Луганської в рамках відведення сил і засобів від лінії розмежування.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, військові відійшли сьогодні, 26 червня, опівдні.

"Сьогодні опівдні українські військові відійшли з однієї з позицій, котра знаходилась перед КПВВ "Станиця Луганська". Все відбувалось під наглядом представників ОБСЄ, котрі були по обидві сторони. Крім того за розведенням військ спостерігав особисто командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський", — йдеться в повідомленні.

Українські військові покинули позиції, визначені Місією ОБСЄ, після пуску сигнальних ракет з боку терористів і з підконтрольної Україні території.

"Наразі не відомо чи відвів своїх військових противник, за цим уже стежать представники наглядової місії ОБСЄ. Також очікується на днях приїзд представника української тристоронньої контактної групи Леоніда Кучми для того аби продовжити роботу з розведення сторін на визначені Мінськими домовленостями рубежі", — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, 10 червня терористи "ЛНР" зірвали розведення сил і засобів у Станиці Луганській, оскільки для його початку необхідно було дотримуватися режиму тиші щонайменше тиждень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!