Головна Новини Політика ЦВК визначилася з формою і текстом виборчого бюлетеня
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК визначилася з формою і текстом виборчого бюлетеня

Текст бюлетеня друкується тільки з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200 x 600 мм блакитно-сірого кольору з двоколірним водяним знаком

27 червня 2019, 07:50
Поділіться публікацією:
ЦВК визначилася з формою і текстом виборчого бюлетеня

Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня для голосування в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Текст бюлетеня друкується тільки з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200 x 600 мм блакитно-сірого кольору з двоколірним водяним знаком та захисними волокнами з використанням захисних графічних антисканерных елементів, виконаних з застосуванням захисних фарб, які мають флуоресценцію під дією ультрафіолетового опромінення, і елемента, який втрачає забарвлення внаслідок термовпливу, а також з виконанням номера виборчої дільниці високим друком, із застосуванням захисної фарби, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня", — відзначили в прес-службі.

Планується виготовити бюлетені для кожного звичайного і закордонної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5% перевищує кількість виборців, які за своєю виборчою адресою відносяться до ділянки за даними Держреєстру виборців за станом на 26 червня 2019 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!