Головна Новини Політика У Міноборони звинуватили ДБР у зриві забезпечення армії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони звинуватили ДБР у зриві забезпечення армії

Зупинені поставки засобів захисту

27 червня 2019, 16:38
Поділіться публікацією:
У Міноборони звинуватили ДБР у зриві забезпечення армії

Начальник Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ Дмитро Марченко заявив, що робота управіння повністю заблокована через вилучення оригіналів документів у ході обшуків, яке проводило Держбюро розслідувань. Про це повідомляє "Укрінформ".

"У нас були вилучені оригінали документів, робочі зразки і, відповідно, всі електронні носії інформації. Це говорить про те, що повністю паралізована робота нашого головного управління. Ні видати висновок на проведення торгів, ні отримати готову продукцію ми зараз не можемо. Тобто повністю зупинено постачання в армію засобів захисту", — сказав він.

Марченко додав, що чиновники просили слідчих залишити оригінали документів і робочі зразки, проте ДБР проігнорувало прохання.

Адвокат Володимир Охріменко, який виступає захисником у справі, заявив, що під час обшуку були вилучені документи, які не були вказані у визначеному судом переліку.

Як повідомляли "Коментарі", 26 червня співробітники Держбюро розслідувань провели 40 обшуків за місцями проживання та роботи ряду високопоставлених чиновників Міністерства оборони у справі про закупівлі та поставки в Збройні Сили непридатного до використання майна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!