Головна Новини Політика Зеленський запустив флешмоб про Конституцію, - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запустив флешмоб про Конституцію, - ВІДЕО

Зеленський привітав українців з Днем Конституції і запропонував розповісти про улюблену статті з основного закону

28 червня 2019, 11:35
Поділіться публікацією:
Зеленський запустив флешмоб про Конституцію, - ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 28 червня, привітав українців з Днем Конституції і закликав брати участь у флешмобі Моя улюблена стаття. Про це Зеленський заявив у відеозверненні, опублікованому в Facebook.

"Дорогі українці, я вітаю вас усіх з Днем Конституції. Нещодавно на Книжковому арсеналі журналісти мене запитали: "Як ви думаєте, яку книгу повинен прочитати кожен українець?" Відповідь була очевидна — це Конституція України. Я хочу, щоб ми любили День Конституції не тільки тому, що це черговий вихідний і можна поїхати за місто "на шашлички". Давайте все собі пообіцяємо — знати нашу Конституцію, а головне — дотримуватися та поважати", — підкреслив Зеленський.

Він запропонував флешмоб і закликав українців записувати короткі відео з розповіддю про одну зі статей Конституції і публікувати його під хештегом # мояулюбленастаття.

Зеленський почав флешмоб з себе, цитуючи статтю 3 Основного Закону: "Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

"Наші народні депутати, до речі, можуть не приймати участь, ми і так прекрасно знаємо їх улюблену статтю — це стаття 80 про недоторканності. Жартую, приєднуйтесь всі бажаючі", — сказав Президент.

Зеленський також розповів про ініціативу створення Конституції для самих маленьких.

"Наостанок хочу розповісти про одну гарну нашої ініціативи — це створення книги Конституція для самих маленьких, для наших майбутніх громадян. Думаю, це дуже класно — зробити Конституцію для дітей, яка буде їм дійсно цікава", — підкреслив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!