Головна Новини Політика Суд закрив справу про позбавлення українського громадянства Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд закрив справу про позбавлення українського громадянства Саакашвілі

Верховний суд України вирішив закрити провадження про припинення громадянства України екс-президента Грузії

28 червня 2019, 17:05
Поділіться публікацією:
Суд закрив справу про позбавлення українського громадянства Саакашвілі

Верховний суд закрив справу екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської області Михайла Саакашвілі щодо позбавлення його українського громадянства в 2017 році. Про це сказано в повідомленні суду на сторінці у Фейсбуці.

"Верховний суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду прийняв відмову Михайла Саакашвілі від позову про визнання незаконним і скасування указу президента України від 26 липня 2017 року", — сказано в повідомленні.

 

Судом встановлено, що президентським указом від 28 травня 2019 року в обжалуемый указ внесені зміни та положення про втрату Саакашвілі громадянства України із нього виключено.

Як повідомляли "Коментарі", 24 червня 2019 року в судовому засіданні позивача підтримав представлене М. Саакашвілі 5 червня 2019 року заяву про відмову від позову і закриття провадження по справі і підтвердив, що позивач здійснив особисте волевиявлення, відмовившись від позову. Представники відповідача та третьої особи не заперечували проти припинення провадження у справі у зв'язку з відмовою позивача від позову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!