Головна Новини Політика Більше 60 територіальних громад обирають своїх голів
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 60 територіальних громад обирають своїх голів

Також проводяться довибори в 30 сільських та селищних рад

30 червня 2019, 10:48
Поділіться публікацією:
Більше 60 територіальних громад обирають своїх голів

Сьогодні, 30 червня, у 66 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) проводяться вибори сільських, селищних, міських голів.

"Сьогодні народжуються ще 66 громад з новими повноваженнями і можливостями. Сьогодні жителі громад обирають менеджерів і управлінців, з якими разом будуватимуть своє майбутнє – переконаний, успішне і європейське", — написав віце-прем'єр Геннадій Зубко у своєму Facebook.

Так, вибори відбудуться 7 міських, 14 селищних, 45 сільських окремих територіальних громадах, а саме: у Вінницькій області — у 5 ОТГ; у Волинській області — у 1 ОТГ; у Житомирській області — в 2 ОТГ; у Запорізькій області — у 4 ОТГ; в Івано-Франківській області — у 1 ОТГ; в Київській області — в 5 ОТГ; у Кіровоградській області — в 1 ОТГ; в Луганській області — в 8 ОТГ; у Миколаївській області — у 12 ОТГ; в Одеській області — у 4 ОТГ; у Полтавській області — у 1 ОТГ; у Рівненській області — у 3 ОТГ; у Сумській області — у 4 ОТГ; у Харківській області — у 1 ОТГ; у Херсонській області — в 2 ОТГ; у Хмельницькій області — в 1 ОТГ; в Черкаській області — у 3 ОТГ; у Чернівецькій області — у 2 ОТГ; в Чернігівській області — у 6 ОТГ.

Крім того, сьогодні пройдуть додаткові вибори депутатів 30 сільських і селищних рад у Вінницькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях.

Зазначимо, Центрвиборчком призначив вибори в 66 об'єднаних територіальних громадах на 30 червня. Дане рішення було прийнято на засіданні 20 квітня за зверненням низки обласних державних адміністрацій.

Місцеві вибори мали пройти ще 23 грудня 2018 року, однак, після введення президентом надзвичайного стану з 26 листопада, підготовка до виборів була припинена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!