Головна Новини Політика Політологи висловилися на користь союзу політсил Зеленського і Тимошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Політологи висловилися на користь союзу політсил Зеленського і Тимошенко

На думку експертів, об'єднання «Слуги народу» з «Батьківщиною» за результатами парламентських виборів – найбільш логічний результат

1 липня 2019, 14:00
Поділіться публікацією:
Політологи висловилися на користь союзу політсил Зеленського і Тимошенко

Забезпечити необхідні українському суспільству зміни зможе лише союз президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Таку точку зору висловили українські політологи в ході презентації Міжнародним центром перспективних досліджень рейтингу ефективності і активності партій за останні 5 років.

Зокрема, за думку політолога Олександри Решметділової, об'єднання "Слуги народу" з "Батьківщиною" за результатами парламентських виборів – найбільш вірогідний результат подій. Результати ж роботи такого тандему не змусять на себе чекати, впевнена експерт.

"Це буде синергія молодості і досвіду. Не думаю, що "Слуга народу" погодиться брати на себе всю повноту відповідальності. Швидше за все, вони будуть пропонувати об'єднання якимось сильним партіям. Перша у списку потенційних союзників – "Батьківщина", — вважає Решметділова.

У той же час, глава корпорації стратегічного консалтингу "Гардаріка" Костянтин Матвієнко нагадує, що поточна економічна ситуація в Україні не дозволяє витрачати час на експерименти. Причини тому, перш за все, — пік виплат за зовнішніми позиками, відсутність газових контрактів і бюджету, необхідність термінових змін у податковій політиці. Все це, за його словами, змушує довірити пост глави уряду людині, що гарантовано впорається з непередбаченими викликами.

"Цим питанням мало уваги приділено у програмі "Слуга народу". Саме тому потрібна людина, яка візьме штурвал і поведе цей корабель. Це Тимошенко і її команда", — підсумував Матвієнко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!