Головна Новини Політика Навчання «Сі-Бриз-2019»: одна локація була терміново змінена через Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчання «Сі-Бриз-2019»: одна локація була терміново змінена через Росію

Військові навчання в Чорному морі стартували 1 липня

1 липня 2019, 16:59
Поділіться публікацією:
Навчання «Сі-Бриз-2019»: одна локація була терміново змінена через Росію

Одна з морських локацій міжнародних командно-штабних навчань "Сі-Бриз-2019" в Чорному морі була змінена прямо напередодні початку маневрів через заяви Росії, передає "Радіо Свобода".

"Напередодні навчань ми отримали повідомлення про закриття однієї з ділянок Чорного моря. Ви дивуєте нас, втім ми звикли до такої поведінки Росії, але ви також дивуєте міжнародних партнерів. Ми змінили район навчань, ми не зобов’язані були діяти саме в тому районі. Будемо укріплювати навички з виконання задач на морі, в повітрі та на суші разом із нашими партнерами", — підкреслив Воронченко.

Керівник навчань від США, командир тактичного з'єднання "65" капітан 1-го рангу Метью Ліман назвав ускладнення організації і координації одним з найважливіших компонентів нинішніх навчань.

Нагадаємо, щорічні багатонаціональні навчання "Сі-Бриз" будуть проходити в Чорному морі в районі Одеської і Миколаївської областей 1-12 липня. У маневрах будуть приймати участь близько 3 тисяч військових зі США, України, Великобританії, Грузії, Греції, Данії, Італії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини, Швеції, Франції та Естонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!