Головна Новини Політика Витік з штабу Саакашвілі: провокація в Одесі з тріском провалилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Витік з штабу Саакашвілі: провокація в Одесі з тріском провалилася

За інформацією політолога, під час зустрічі з мешканцями Одеси, проти Саакашвілі повинні були влаштувати сплановану провокацію, "замовником" якої повинен був стати мер міста Труханів

2 липня 2019, 22:31
Поділіться публікацією:
Витік з штабу Саакашвілі: провокація в Одесі з тріском провалилася

Невдачею завершилася чергова спроба Михайла Саакашвілі збільшити свій електорат в Одесі. Так, в соцмережі потрапила штабу грузинського політика про намічене провокації нібито з боку прихильників мера Одеси Геннадія Труханова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий український політолог Володимир Цибулько.

Як розповів політичний експерт, план Саакашвілі був простий: найнятий чоловік повинен був облити його зеленкою. Після цього затримали б співробітники поліції, яким він повинен був повідомити про "замовників", зокрема — про мера Одеси. Але, з-за витоку зі штабу політика, план доведеться згортати.

“Одеса-мама — сто рублів не гроші! Цікавий інсайд зі штабу Саакашвілі. Там, мабуть, все зовсім погано. Отже, сьогодні в сонячній Одесі великий грузинський реформатор планує зустрічатися з захопленої паствою. Але не все піде гладко, бо є у великого заздрісники. В якості підтвердження в Міхеїла Николозовича полетить зеленка. Або фарба. Або щось, що ганьбить образ Реформатора.
Винуватець тут же буде знайдений і під білі руки наведено в місцевий райвідділ. Де і виголосить промову про те, що його "найняли "трухановцы" на особисте прохання мало не самого мера міста Геннадія Труханова. Це — перша серія вже другого сезону серіалу "Вибори в Одесі". В якості сценаристів — політтехнологи і радники Саакашвілі. Перший сезон закінчився провалом грузинського політика по всіх фронтах і його подальшим втечею. У другому він явно розраховує взяти реванш — при цьому використовуючи старі методи. А ще, як і раніше, нехтуючи конфіденційністю — завдяки чому ми, власне, і дізналися про сьогоднішню нехитрої задумом", — пише на своїй сторінці Цибулько.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!