Головна Новини Політика Арсен Аваков вимагає від ЦВК зняти Андрія Клюєва з виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Арсен Аваков вимагає від ЦВК зняти Андрія Клюєва з виборів

За словами Авакова, Клюєва не було в країні 5 років

3 липня 2019, 10:09
Поділіться публікацією:
Арсен Аваков вимагає від ЦВК зняти Андрія Клюєва з виборів

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков направив в Центральну виборчу комісію лист з вимогою зняти екс-главу адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Клюєва з позачергових парламентських виборів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"За результатами — надіслав до ЦВК лист. Сподіваюся, що він послужить підставою для прийняття ЦВК рішення про зняття з участі у виборах Андрія Клюєва", — написав міністр.

Також глава МВС зазначив строки перебування на території держави Андрія Клюєва. У листі йдеться, що Клюєв покинув Україну у 2014 році разом з екс-президентом Віктором Януковичем і не проживав на території держави останні п'ять років.

За словами Авакова, Клюєв не перетинав кордон України протягом останніх п'яти років, оскільки він ухиляється від слідства і суду, яке ведеться проти нього правоохоронцями.

На підставі цього глава МВС просить Центрвиборчком зняти Андрія Клюєва з парламентських виборів.

Як повідомляли "Коментарі", 2 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва (екс-голова АП часів президентства Віктора Януковича, нібито проживає з 2014 року Донецьку) і блогера Анатолія Шарія, який має намір балотуватися в український парламент від своєї політсили "Партія Шарія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!