Головна Новини Політика Парубій просить ГПУ, СБУ та ДПСУ перевірити інформацію про Шарія та Клюєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Парубій просить ГПУ, СБУ та ДПСУ перевірити інформацію про Шарія та Клюєва

Спікер домагається зняття з реєстрації кандидати видеоблогера і політика часів Януковича

3 липня 2019, 11:13 comments1014
Поділіться публікацією:
Парубій просить ГПУ, СБУ та ДПСУ перевірити інформацію про Шарія та Клюєва

Спікер парламенту Андрій Парубій звернувся в Генпрокуратуру, Службу безпеки України та Державну прикордонну службу з проханням надати інформацію про перебування на території України відеоблогера Анатолія Шарія та екс-глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Клюєва для скасування їх реєстрації кандидатами в депутати Ради. Про це це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вважаю реєстрацію Анатолія Шарія та Андрія Клюєва кандидатами в депутати неприйнятною. Це і є реванш! Це — грубе порушення закону і справедливості. Адже очевидним є той факт, що вони останні п'ять років не перебували в Україні. Як голова Верховної Ради України невідкладно звертаюся з запитом до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Державну прикордонну службу України з вимогою негайно надати відомості про перебування цих осіб на території України, щоб отримати фактичні докази", — написав спікер.

Спікер впевнений, що це дасть підстави для ЦВК скасувати рішення про їх реєстрацію.

Як повідомляли "Коментарі", 2 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва (екс-глава АП часів президентства Віктора Януковича, нібито проживає з 2014 року в Донецьку) і блогера Анатолія Шарія, який має намір балотуватися в український парламент від своєї політсили "Партія Шарія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!