Головна Новини Політика США закликають РФ негайно припинити бойові дії на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

США закликають РФ негайно припинити бойові дії на Донбасі

Обстріл медичного автомобіля на Донбасі США вважає відсутністю поваги до людського життя.

3 липня 2019, 11:44
Поділіться публікацією:
США закликають РФ негайно припинити бойові дії на Донбасі

Сполучені Штати Америки засуджують обстріл медичного автомобіля на Донбасі, в результаті якого загинули дві людини. Про це йдеться в повідомленні Посольства України в США, яке було опубліковане на сторінці в Facebook.


За словами спеціального представника США з питань України Курта Волкера, медичний персонал і авто швидкої допомоги не повинні бути мішенню.


"У свою чергу, Посольство США в Україні закликало Росію і контрольованих нею бойовиків "негайно припинити бойові дії, захистити цивільних осіб і персонал гуманітарних організацій, відвести озброєння і збройні сили". Напади на медиків, здійснюваних керованими Росією силами, свідчать про повну відсутність поваги до людського життя, міжнародних і Мінських угод", — сказав він.


Раніше повідомлялося, що в Конгресі США узгодили санкції проти "Північного потоку-2". Комітет у закордонних справах Палати представників парламенту США одноголосно підтримав законопроект про санкції на постачання технологій та обладнання для російських трубопровідних проектів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!