Головна Новини Політика вибори Імідж вже не важливий: Навіщо партія Зеленського в 66 окрузі ставить на екс-регіоналку?
commentss НОВИНИ Всі новини

Імідж вже не важливий: Навіщо партія Зеленського в 66 окрузі ставить на екс-регіоналку?

«Слуга народу» виставила в 66 окрузі Тетяну Грищенко, яка до квітня цього року багато років працювала на Партію регіонів, «Оппоблок» та «Опозиційну платформу» Бойка-Медведчука

3 липня 2019, 20:53 comments11434
Поділіться публікацією:
Імідж вже не важливий: Навіщо партія Зеленського в 66 окрузі ставить на екс-регіоналку?

Втім, у партії Зеленського вже відчули суспільне незадоволення, що вилилося у публічні сварки всередині місцевих партосередків, і думають над тим, щоб зняти Грищенко з виборів від гріха подалі.

Партія "Слуга народу" перед виборами заявляла, що її список кандидатів буде кришталево чистим. А якщо що – громадськість зможе відкликати будь-якого одіозного кандидата. Скандального Дмитра Співака таки змусили відмовитися від балотування. Але таких "співаков" серед кандидатів "Слуги народу" виявилося безліч. Більшість йдуть по мажоритарці.

Як пише "РБК-Україна" з посиланням на штаб "Слуги народу", деякі кандидати перед партійним з'їздом не тільки "підчищали" за собою сліди в інтернеті або видаляли профілі в соцмережах, але і зовсім змінювали імена або прізвища. Все заради мандата.

Вкрай стислі терміни кампанії, як розповідали "РБК-Україна" політтехнологи "Слуги народу", робили підбір, а головне – перевірку і відсіювання кандидатів, дуже непростою справою. В рамках процедури постпраймериз партія відкликала декількох найбільш сумнівних висуванців. Але деякі неоднозначні особистості в лавах "Слуги народу" все ж залишилися.

Приміром, у 66 окрузі на Житомирщині "Слуга народу" висунула конкурувати з діючим нардепом Павлом Дзюбликом і громадським діячем Віталієм Журавським безробітну екс-регіоналку Тетяну Грищенко, яка ще в березні цього року працювала на проросійських політиків Юрія Бойка та Віктора Медведчука.

Висунення Грищенко розкололо соратників Зеленського в 66 окрузі. Так, у Радомишлі члени "Слуги народу" обурилися, що партія в Києві ухвалила рішення висунути екс-регіоналку, навіть не запитавши місцевий осередок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!