Головна Новини Політика Суд заблокував мобільні відділення «Укрпошти»
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заблокував мобільні відділення «Укрпошти»

«Укрпошта» зобов'язана відкрити раніше закриті відділення

3 липня 2019, 21:20
Поділіться публікацією:
Суд заблокував мобільні відділення «Укрпошти»

Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним наказ Міністерства інфраструктури про введення мобільних відділень "Укрпошти".

"Окружний Адмін суд Києва ухвалив рішення скасувати стратегію розвитку "Укрпошти" Володимира Омеляна, а також звільнити начальників відділень (з зарплатою) за 8000 грн і набрати назад по 1000 гривень", — написав у своєму Facebook глава "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Так, визнано протиправними та скасовано указ наказ Мінінфраструктури №442 від 14 грудня 2017 року "Про затвердження стратегічного плану розвитку ВАТ "Укрпошта" на період до 2021 року в частині затвердження впровадження мобільних відділень у селах з населенням менше ніж 2000 жителів.

Крім того, суд зобов'язав "Укрпошту" відновити роботу стаціонарних відділень, які були замінені на мобільні.

Позивачем у даній справі є колишній начальник Головного управління юстиції в Криму Сергій Коровченко. Зараз він балотується до Верховної Ради в Чернігівській області. Екс-чиновник у своєму позові стверджує, що мобільні відділення "Укрпошти" викликали серйозне невдоволення сільських жителів.

Нагадаємо, раніше частина відділень "Укрпошти" в населених пунктах з населенням менше 2 тисяч осіб були закриті. Відділення замінили листоношами на автомобілях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!