Головна Новини Політика Вирок Геннадію Труханову будуть читати кілька днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирок Геннадію Труханову будуть читати кілька днів

За підрахунками суддів, читання вироку займе близько 25 годин

4 липня 2019, 13:13
Поділіться публікацією:
Вирок Геннадію Труханову будуть читати кілька днів

Малиновський районний суд Одеси "замінували". Про це заявив слідчий суддя під час засідання.

Сьогодні в цьому суді повинні були зачитувати вирок меру Одеси Геннадія Труханова.

У зв'язку з цим почалась вимушена перерва, правоохоронці евакуювали відвідувачів та працівників суду. За оцінками суддів, без урахування таких позапланових перерв, читання вироку займе приблизно 25 годин.

За інформацією поліції, їм надійшла інформація про мінування ряду об'єктів в Одесі.

Вперше про можливе мінування стало відомо близько 12:20, однак тоді через відсутність офіційного повідомлення судді продовжили читати вирок. Приблизно через 5 хвилин суддям знову повідомили про інцидент і головуючий Сергій Черевко все ж оголосив перерву.

"Є відповідні норми, правила, ми не можемо їх порушувати... Я змушений оголосити перерву у зв'язку з повідомленням про мінування", – сказав Черевко.

Він запевнив, що "суд зі свого боку зробить все, щоб якомога швидше продовжити оголошення".

"Для перевірки зазначеного повідомлення на місця пригод направлені слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи і рятувальники", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Коментарі", у вересні 2016 року Одеська міськрада купив будівлю "Заводу "Краян" за 185 млн грн. Будинок придбано у приватної фірми, яка в початку 2016 року купила його на аукціоні, організованому ліквідатором держпідприємства, за 11,5 млн грн. Фірма-продавець намагалася перевести 185 млн грн. від мерії на рахунок фірми з ознаками фіктивності. Однак антикорупційні органи заблокували операцію.

Сторона звинувачення у так званій "справі заводу "Краян", по якому проходить мер Одеси Геннадій Труханов та чиновники міськради, просить засудити градоначальника до 12 років ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!