Головна Новини Політика Випускники закликали Зеленського заблокувати ліквідацію Академії держуправління
commentss НОВИНИ Всі новини

Випускники закликали Зеленського заблокувати ліквідацію Академії держуправління

Випускники Національної академії державного управління при президенті України (НАДУ) закликали президента Володимира Зеленського не допустити можливої ліквідації ВНЗ.

4 липня 2019, 15:16
Поділіться публікацією:
Випускники закликали Зеленського заблокувати ліквідацію Академії держуправління

"У нас, як випускників Академії держуправління, викликає стурбованість інформація про можливу ліквідацію нашої альма-матер. Ми звертаємося до президента Володимира Зеленського з проханням не просто зберегти Національну академію державного управління, але і сприяти її модернізації та розвитку", — заявив випускник Ярослав Лащук на спеціально скликаній прес-конференції, присвяченій ситуації з ВНЗ.

Він додав, що за час каденції Зеленського Академія держуправління випустить 4 покоління управлінців, які дозволять забезпечити якісну реалізацію всіх реформ. За його словами, НАДУ є спеціалізованим науково-освітнім закладом, який готує професійні кадри.

На прес-конференції також було оголошено про створення громадської опікунської ради Академії та ініціювали проведення круглого столу, присвяченого ініціативам щодо розвитку Академії.

"Опікунська рада НАДУ створюється з метою підтримки колективу і студентів, розвитку, модернізації Академії. До її складу увійдуть випускники, експерти, викладачі і ми сподіваємося, що до них приєднаються представники Офісу президента", — зазначив випускник Володимир Волошин.

Ярослав Лащук також позитивно оцінив ідею ЗЕ-LIFT, для якої НАДУ може підготувати якісних фахівців. Він також запросив Володимира Зеленського відвідати Академію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!