Головна Новини Політика Голова Держкіно назвав «липецьку фабрику» Зеленського,- ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Держкіно назвав «липецьку фабрику» Зеленського,- ВІДЕО

У Держкіно прокоментували повернення на екрани «Сватів»

5 липня 2019, 16:51
Поділіться публікацією:
Голова Держкіно назвав «липецьку фабрику» Зеленського,- ВІДЕО

Голова Державного агентства з питань кіно Філіп Іллєнко закликав президента Володимира Зеленського заблокувати трансляцію телесеріалу "Свати".

"Володимире, саме Ви можете прийняти рішення про подальшу долю цього серіалу і показати, що для Вас є пріоритетом — повернення цього продукту в ефір або очищення інформаційного простору України від українофобів, що нехтують національним суверенітетом і територіальною цілісністю нашої держави", — сказав він.

Іллєнко зазначив, що серіал "Свати" повернувся на екрани завдяки рішенню Окружного адмінсуду Києва. І представники телеканалу "1+1" звернулися до Держкіно за прокатної ліцензією.

"Ми, відповідно до закону, віддамо прокатне посвідчення — і наявність цього серіалу в прокаті "плюсів" буде наочно і щодня всім демонструвати, в чому для Вас пріоритет", — сказав він.

Голова Держкіно також закликав Зеленського не повторювати помилок свого попередника Петра Порошенка.

"Пане Володимире, не повторюйте помилок ваших попередників. Серіал "Свати" – це ваша "ліпецька фабрика". І хай вас не вводить в оману високий рейтинг, адже і цукерки "Рошен" із насолодою поїдала вся Україна",- додав Іллєнко.

Нагадаємо, творцем серіалу "Свати" є Студія "Квартал 95" Володимир Зеленський — автором і одним з продюсерів. У листопаді 2017 року "Свати" були заборонені до показу в Україні через участь в серіалі акторів з "чорного списку" Міністерства культури. У квітні 2019 року суд дав дозвіл на трансляцію серіалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!