Головна Новини Політика Антикорупційний суд отримав нове приміщення в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Антикорупційний суд отримав нове приміщення в Києві

Раніше суду були надані в тимчасове користування приміщення на Хрещатику, 42а і в провулку Хрестовий, 4а, але площі цих приміщень виявилося недостатньо

6 липня 2019, 08:20
Поділіться публікацією:
Антикорупційний суд отримав нове приміщення в Києві

Вищий антикорупційний суд України буде розміщуватися у приміщенні на проспекті Перемоги, 41 у Києві між станціями метро "Політехнічний інститут" та "Шулявська", де раніше розташовувався головний офіс ліквідованого "Брокбізнесбанку". У п'ятницю, 5 липня, ВАКС і київське відділення Фонду державного майна підписали договір про передачу суду цього приміщення, повідомляє прес-служба суду.

В ВАКС нагадали, що суду були надані в тимчасове користування приміщення на Хрещатику, 42а і в провулку Хрестовий, 4а. Раніше в них розміщувався Печерський районний суд, який переїхав на Володимирську, 15. Однак площі приміщень було "вкрай недостатньо" для його роботи суду, пояснили в ВАКС.

"Керівництво суду та працівники апарату продовжують робити все можливе для вирішення інших нагальних питань з метою якнайшвидшого початку виконання Вищим антикорупційним судом покладених на нього завдань", — запевнили в ВАКС.

Як раніше зазначалося в одній із статей видання "Коментарі", робота судової системи України викликає масу питань, в тому числі щодо того, які суди і які рішення можуть виносити. Так, нещодавно районний суд, який знаходиться в селищі з 10 тис. жителів заборонив роботу великої авіакомпанії і зняв з посади заступника голови Національного банку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!