Головна Новини Політика Зеленський впевнений, що Трамп вирішить питання "Північного потоку-2" на користь України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський впевнений, що Трамп вирішить питання "Північного потоку-2" на користь України

Президент вважає, що Трамп - єдиний чоловік, який може допомогти Україні впоратися з проблемою будівництва "Північного потоку-2"

6 липня 2019, 13:10
Поділіться публікацією:
Зеленський впевнений, що Трамп вирішить питання "Північного потоку-2" на користь України

Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір обговорити з главою американського держави Дональдом Трампом продовження будівництва "Північного потоку-2" під час робочого візиту до США. Відповідну заяву він зробив в ході робочої поїздки у Львівську область, інформує"112 Україна".

"Що ми можемо зробити? До речі, про президента Дуду (президент Польщі Анджей Дуда, — ред.), у мене офіційна зустріч буде у вересні, будемо піднімати це питання. Але що реально працює, реально буде працювати?!... Тому що я думаю, що пані Меркель, пан Макрон не будуть впливати на продовження будівництва "Північного потоку". Тому що на них впливає дуже сильно їх локальний бізнес, вони нічого з цим зробити не можуть", — висловив переконання Зеленський.

Президент вважає, що Трамп — єдиний чоловік, який може допомогти Україні впоратися з проблемою будівництва "Північного потоку-2".

"Тому єдине рішення цього питання — у мене буде зустріч з президентом США. Це єдиний чоловік, який, я впевнений, вирішить це питання в бік України", — заявив Зеленський.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", німецька компанія Uniper і партнер російського газового монополіста у будівництві "Північного потоку-2", заявляє, що можливі санкції США "надзвичайно небезпечними" для європейських учасників даного проекту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!