Головна Новини Політика Суд відмовився знімати з реєстрації кандидатом в нардепи Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд відмовився знімати з реєстрації кандидатом в нардепи Саакашвілі

У позові Партії пенсіонерів, яка вимагала зняти Саакашвілі з виборів, йдеться, що він безперервно не проживав в Україні протягом п'яти років, тому не може балотуватися

6 липня 2019, 14:55
Поділіться публікацією:
Суд відмовився знімати з реєстрації кандидатом в нардепи Саакашвілі

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатами в депутати на дострокових парламентських виборах екс-заступника глави Адміністрації президента Андрія Клюєва та проросійського блогера Анатолія Шарія.

У суботу, 6 липня, Шостий апеляційний адміністративний суд Києві відмовив у задоволенні адміністративного позову Партії пенсіонерів України до Центральної виборчої комісії про правомірність реєстрації екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі кандидатом у народні депутати України за списком партії "Рух нових сил", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У позові Партії пенсіонерів говориться, що Саакашвілі безперервно не проживав в Україні протягом п'яти років, тому не може балотуватися. Суд постановив "відмовити повністю" у задоволенні позову і стягнути з Партії пенсіонерів судовий збір в сумі 1921 грн.

Рішення може бути оскаржено у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду. Воно вступить в сили після закінчення строку на апеляційне оскарження.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатами в депутати на дострокових парламентських виборах екс-заступника глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!