Кандидат від партії "Слуга народу" Ольга Кавун спростувала недостовірну інформацію

Ольга Кавун вважає негативну інформацію в ЗМІ людською заздрістю і повною дезінформацією

Ольга Кавун в своєму інтерв'ю виданню “Комсомольская правда в Украине" пояснила появу в мережі компромату, який стосується її політичної кар'єри.

“Я не розумію, про який негатив йде мова. Якщо ви щодо замовних публікацій, в яких пишуть всяку необґрунтовану нісенітницю, так це людська заздрість і повна дезінформація. Мій чоловік працював при семи генеральних прокурорах і не має ні з одним з них родинних зв'язків, не є їх хрещеником, однокласником і не мав навіть просто товариських стосунків ні з ким із них. Хоча багатьох керівників поважав і чесно віддав 15 років службі",-говорить кандидат в народні депутати.

Крім того, Ольга уточнила, що рішення щодо вступу в політичну силу "Слуга народу" приймала самостійно.

“За нашими законами людина стає повнолітньою у віці 18 років і може приймати самостійно рішення. Чому в нашій країні не розуміють, що таке гендерна рівність, що жінка може бути абсолютно самостійною одиницею. Таке відчуття, що багато хто дотепер застряг інтелектуально у якомусь первісному суспільстві, де жінка ходить по указці свого чоловіка",- підкреслила Кавун.

Серед основних своїх цілей у політиці кандидат у народні депутати називає мир і поліпшення умов життя українців. Однак конкретних кроків поки не озвучила.

“Вже зараз ми працюємо з колегами над проектами законів, які будемо впроваджувати після перемоги на виборах. Але говорити про них некоректно і передчасно. Всі звикли слухати передвиборчі обіцянки і вже забули, що головне насправді не красиві слова, а дії та реалізація задуманого. А зміни будуть однозначно. Слідкуйте за програмою партії та за її втіленням в життя",- резюмувала Кавун.