Головна Новини Політика Кандидат від партії "Слуга народу" Ольга Кавун спростувала недостовірну інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат від партії "Слуга народу" Ольга Кавун спростувала недостовірну інформацію

Ольга Кавун вважає негативну інформацію в ЗМІ людською заздрістю і повною дезінформацією

6 липня 2019, 19:00
Поділіться публікацією:
Кандидат від партії "Слуга народу" Ольга Кавун спростувала недостовірну інформацію

Ольга Кавун в своєму інтерв'ю виданню “Комсомольская правда в Украине" пояснила появу в мережі компромату, який стосується її політичної кар'єри.

“Я не розумію, про який негатив йде мова. Якщо ви щодо замовних публікацій, в яких пишуть всяку необґрунтовану нісенітницю, так це людська заздрість і повна дезінформація. Мій чоловік працював при семи генеральних прокурорах і не має ні з одним з них родинних зв'язків, не є їх хрещеником, однокласником і не мав навіть просто товариських стосунків ні з ким із них. Хоча багатьох керівників поважав і чесно віддав 15 років службі",-говорить кандидат в народні депутати.

Крім того, Ольга уточнила, що рішення щодо вступу в політичну силу "Слуга народу" приймала самостійно.

“За нашими законами людина стає повнолітньою у віці 18 років і може приймати самостійно рішення. Чому в нашій країні  не розуміють, що таке гендерна рівність, що жінка може бути абсолютно самостійною одиницею. Таке відчуття, що багато хто дотепер застряг  інтелектуально у якомусь первісному суспільстві, де жінка ходить по указці свого чоловіка",- підкреслила Кавун.

Серед основних своїх цілей у політиці кандидат у народні депутати називає мир і поліпшення умов життя українців. Однак конкретних кроків поки не озвучила.

“Вже зараз ми працюємо з колегами над проектами законів, які будемо впроваджувати після перемоги на виборах. Але говорити про них некоректно і передчасно. Всі звикли слухати передвиборчі обіцянки і вже забули, що головне насправді не красиві слова, а дії та реалізація задуманого. А зміни будуть однозначно. Слідкуйте за програмою партії та за її втіленням в життя",- резюмувала Кавун.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!