Головна Новини Політика На грузинському телеканалі обматюкали Путіна, - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

На грузинському телеканалі обматюкали Путіна, - ВІДЕО

Телекомпанія змушена була припинити мовлення через акцію протесту біля її офісу

8 липня 2019, 09:39
Поділіться публікацією:
На грузинському телеканалі обматюкали Путіна, - ВІДЕО

Ведучий авторської програми на грузинському телеканалі "Руставі-2" Георгій Габунія російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна.

 

Текст звернення до голови російського держави складався виключно з нецензурних виразів.

Генеральний директор телекомпанії "Руставі 2" Ніка Гварамія засудила нецензурну лайку в авторській програмі Габунія. Гварамія зазначила, що незважаючи на те, що дана передача є авторською, канал не підтримує таку тошнотворную лайку в прямому ефірі.

За словами гендиректора, він повністю згоден із заявою Габунія і не має наміру вибачатися за мат на адресу Путіна, але зазначив, що канал вважає неприпустимою таку самодіяльність.

Після інциденту "Руставі-2" вночі понеділок тимчасово припинила мовлення через акції протесту, які тривали перед її офісом у зв'язку з нецензурним випадом журналіста Георгія Габунія.

Телекомпанія пояснила призупинення мовлення тим, що МВС Грузії не змогло забезпечити безпеку журналістів, адже в ході акції протестувальники кидали різні предмети в будівлю телекомпанії і погрожували увірватися всередину, йдеться в заяві.

"Ми пішли на цей крайній крок, тому що у нас немає можливості працювати, а журналісти знаходяться в небезпеці. Ми закликаємо уряд виконати зобов'язання, встановлені законом, і гарантувати безпека всіх співробітників Руставі-2", — йдеться в заяві.



Президент Грузії Саломе Зурабішвілі розповсюдила заяву, в якій засудила позначений випуск програми на телеканалі "Руставі-2", назвавши дії ведучого нанесенням шкоди державним інтересам.

Як повідомляли "Коментарі", Актор Роберт Де Ніро застосував ненормативну лексику щодо президента США Дональда Трампа, виступаючи на церемонії вручення премії "Тоні" в Нью-Йорку

Актор вийшов на сцену "Радіо-сіті мьюзик-холл", для оголошення переможців в одній з номінацій, але перш ніж оголосити виступ Брюса Спрінгстіна, де Ніро двічі вилаявся на президента Америки.

"Я збираюся ось що сказати. F*ck Trump. Тепер все не так добре з Трампом. Тільки F*ck Trump", — сказав де Ніро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!