Головна Новини Політика Телеміст з пропагандистами: у Зеленського закликали припинити істерику
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеміст з пропагандистами: у Зеленського закликали припинити істерику

Данилюк пояснив суть телемосту з Росією

8 липня 2019, 11:25
Поділіться публікацією:
Телеміст з пропагандистами: у Зеленського закликали припинити істерику

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк закликав припинити істерику у зв'язку із запланованим на 12 липня телемостом між телеканалами NewsOne і "Росія 1".

"Порівнювати це непорозуміння з телемостом "США-СРСР" у 1982 році, між різними ідеологіями та пропагандистськими машинами — дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують "з’єднати" внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за "прорив" у стосунках між "братніми" народами. Прошу припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції президента сприяв підсиленню позиції кума Путіна Медведчука в Україні", — написав він у своєму Facebook.

Данилюк зазначив, що Росія неодноразово реалізовувала подібні незаконні "мости" і число подібних провокацій буде зростати.

"Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями", — підкреслив Данилюк.

Як повідомляли "Коментарі", 12 липня відбудеться телеміст між телеканалами NewsOne і "Росія 1", який буде називатися "Треба поговорити".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!