Головна Новини Політика У Медведчука вважають проявом печерної русофобії заяви про неприпустимість проведення телемостів з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука вважають проявом печерної русофобії заяви про неприпустимість проведення телемостів з Росією

«Опозиційна платформа — За життя» виступає за відновлення дружніх відносин та розвиток кооперації та торгово-економічних зв'язків з РФ

8 липня 2019, 14:22
Поділіться публікацією:
У Медведчука вважають проявом печерної русофобії заяви про неприпустимість проведення телемостів з Росією

Заяви представників деяких політичних сил про неприпустимість проведення телемостів з Росією є ні чим іншим, як проявом печерної русофобії. Про це йдеться в заяві "Опозиційної платформи — За життя".

"Виття представників режиму Порошенка ‒ Парубія (з БПП і "Народного фронту" ‒ партій, що вже відправлені народом на смітник історії), завивання "Голосу" Вакарчука і вереск Ляшка про неприпустимість проведення телемостів із росіянами ‒ не що інше, як прояв печерної русофобії. Це сигнали про те, наскільки хворий український політикум і наскільки він далекий від реальних потреб і сподівань українського народу. Анонс проведення телемостів між Україною і РФ викликав у ура-патріотів, що за будь-яку ціну рвуться у владу, напад істерики. Вони в унісон заявили, що телемости між Україною і РФ ‒ як діалог між нашими народами, діалог "без політики, без політиків" ‒ загрожує національній безпеці.", — йдеться в заяві.

У заяві партії зазначається, що русофобам і псевдопатріотам варто знати, що, згідно з опитуваннями, 70% українців чекають від президента України прямого діалогу з РФ, а 55% — прямого діалогу з Донецьком і Луганськом.

"Опозиційна платформа — За життя" виступає за відновлення дружніх відносин, через розвиток кооперації та торгово-економічних зв'язків з РФ.

Це єдиний спосіб повернути світ в Україну та відновити її економічний потенціал. Але для цього життєво необхідний діалог між Україною і Росією, між нашими народами. Ми переконані, що в цьому нас підтримають мільйони українців — і на Південно-Сході, і в інших регіонах країни. Всі ті, хто втомився від політики печерного націоналізму та тарифного геноциду. Всі ті, хто хоче миру і стабільності в Україні", - йдеться в заяві партії.

Як повідомляли "Коментарі", в жовтні минулого року Верховна Рада ухвалила постанову про припинення мовлення телеканалів NewsOne і "112 Україна", однак після цього ніяких дій відносно роботи телеканалів не було.

Нагадаємо, що телеканали "Росія 1" і український канал NewsOne проведуть прямий телеміст. Проект називається "Треба поговорити". Телеміст відбудеться 12 липня о 18:00 та триватиме дві години. В ефірі візьмуть участь громадяни обох країн.

Після цього президент Володимир Зеленський назвав телеміст з Росією дешевим піаром перед виборами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!