Головна Новини Політика Шоумен Сивохо допомагав Зеленському підбирати мажоритарників на Донеччині, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоумен Сивохо допомагав Зеленському підбирати мажоритарників на Донеччині, - політолог

Шоумен і телеведучий Сергій Сивохо, який є кандидатом в депутати по округу №49 (Дружківка, Донецька область), має великий вплив на президента Володимира Зеленського і дає йому поради щодо кандидатів у депутати на одномандатних округах на Донеччині.

8 липня 2019, 14:36
Поділіться публікацією:
Шоумен Сивохо допомагав Зеленському підбирати мажоритарників на Донеччині, - політолог

Журналіст і політолог Кирило Сазонов у своєму Facebook зазначив, що Сивохо і Зеленський зустрічалися під час візиту глави держави в Донбас.

"Відомо, що президент радився з Сергієм Сівохо під час підбору кандидатів-мажоритарників від "Слуги народу" з Донецької області. А зараз під контролем Сивохо йде формування місцевого активу партії, який буде приймати участь у місцевих виборах, які скоріше за все відбудуться цієї осені. А під час недавнього візиту Зеленського в Донецьку область, коли він представляв нового губернатора, відбулася особиста зустріч Сивохо з президентом", — зазначив експерт.

Сазонов також висловив нерозуміння, чому Зеленський не включив Сивохо у партійний список, а дозволив йому балотуватися на окрузі №49 в Дружківці Донецької області, де також балотується нардеп від "Опозиційного блоку" Борис Колесніков.

"Дивно, звичайно, що Зеленський не запропонував старому другові прохідне місце у списку, а запропонував округ з сильним суперником. Особливо на тлі того, що мажоритарники від "Слуги народу" по Донецькій і Луганській областях виглядають досить слабо. Можливо, впевнені в перемозі? Чи неофіційний статус Сергія Сивохо вже набагато серйозніше, ніж у нардепа і корочки просто не є головним додатком",- зазначив він.

Політолог також не виключає, що у новій Верховній Раді буде створено Комітет з питань реінтеграції та відновлення Донбасу, який очолить Сивохо, що "дозволить повністю взяти під контроль формування політики у двох областях – Донецькій і Луганській".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!