Головна Новини Політика Медведчук розкритикував Зеленського за небажання досягти миру в Донбасі, - німецькі ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розкритикував Зеленського за небажання досягти миру в Донбасі, - німецькі ЗМІ

Голова політради партії «Опозиційна платформа-За життя» Віктор Медведчук розкритикував президента Володимира Зеленського за байдужу позицію щодо досягнення миру в Донбасі, повідомляє німецька електронна газета Russland.news.

9 липня 2019, 17:47
Поділіться публікацією:
Медведчук розкритикував Зеленського за небажання досягти миру в Донбасі, - німецькі ЗМІ

"Віктор Медведчук розкритикував екс-президента України Петра Порошенка за його небажання реалізувати Мінські домовленості щодо врегулювання ситуації на Донбасі і підходи нового президента Володимира Зеленського до цієї проблеми", — сказано в матеріалі.

Відзначимо, раніше в партії "Опозиційна платформа — За життя" заявили, що Володимир Зеленський за своєю брехнею на адресу Віктора Медведчука намагається заховати небажання і відсутність політичної волі до врегулювання конфлікту в Донбасі.

"У президента Порошенка не було політичної волі для прийняття важливих рішень, необхідних для проведення обміну за формулою "всіх встановлених на всіх встановлених". Судячи з останніх заяв, у президента Зеленського також немає ні політичної волі, ні бажання для цього", — підкреслили представники політсили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!