Головна Новини Політика Суд відпустив екс-міністра охорони здоров'я Криму додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд відпустив екс-міністра охорони здоров'я Криму додому

Колишній чиновник Криму вийшов завдяки рішенню КСУ

9 липня 2019, 23:14
Поділіться публікацією:
Суд відпустив екс-міністра охорони здоров'я Криму додому

Дніпровський районний суд Києва змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт колишньому міністру охорони здоров'я" анексованого Криму Петру Михальчевському.

"Дніпровський районний суд м.Києва звільнив з-під варти екс-главу МОЗ Криму Петру Михальчевському, який звинувачується в державній зраді, змінивши йому запобіжний захід на домашній арешт. Віват турботливому Конституційному суду!", — написала у своєму Facebook прессекретар генпрокурора Лариса Сарган.

Нагадаємо, Петра Михальчевского затримали в Києві в січні 2018 року і повідомили про підозру. Йому інкримінують безпосередню участь у створенні незаконних органів влади в анексованому Криму.

Варто відзначити, що 25 червня Конституційний суд визнав таким, що не відповідає Основному закону положення ч. 5 ст. 176 Кримінально-процесуального кодексу, згідно з яким до підозрюваних в тероризмі, злочинах проти основ національної безпеки, перешкоджанні діяльності ЗСУ не можна застосовувати запобіжний захід м'якше, ніж утримання під вартою.

До речі, після цього рішення було змінено запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт колишньому перекладачеві прем'єрміністра Станіславу Єжову, якого звинувачують у державній зраді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!