Головна Новини Політика Зеленський призначив нового главу Київської ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив нового главу Київської ОДА

Керівником Київської ОДА став Михайло Бно-Айріян

10 липня 2019, 12:21
Поділіться публікацією:
Зеленський призначив нового главу Київської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Бно-Айріяна новим очільником Київської ОДА. Про це стало відомо під час робочого візиту президента в Бориспіль.

Бно-Айріян народився в столиці Азербайджану Баку. Школу закінчив у Львові, а потім навчався в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини". Внз Бно-Айріян закінчив у 2007 році. Наступні два роки навчався в Росії — у Московському державному інституті міжнародних відносин, де отримав диплом МВА за спеціальністю "Міжнародний нафтогазовий бізнес".

Свою трудову кар'єру Михайло Бно-Айріян починав з посади журналіста в одній з московських газет, яка друкувала матеріали про бізнес. Після закінчення Московського інституту працював у посольстві України в Росії.

Протягом 2010-2013 років Бно-Айріян був радником міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка, який працював в уряді Януковича-Азарова. Коли Грищенко став віце-прем'єром в уряді Азарова, Бно-Айріян був призначений його радником, відповідаючи за напрям охорони здоров'я. На цій посаді новий голова Київської ОДА був, поки Грищенко не пішов з уряду Азарова після Революції гідності.

Як повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський призначив Ігоря Бондаренка новим головою Закарпатської ОДА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!