Головна Новини Політика Екс-голову Білгород-Дністровської РДА знайшли повішеним
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-голову Білгород-Дністровської РДА знайшли повішеним

У травні він був учасником конфлікту зі стріляниною з нардепом від БПП Олександром Урбанським

10 липня 2019, 12:26
Поділіться публікацією:
Екс-голову Білгород-Дністровської РДА знайшли повішеним

Екс-главу Білгород-Дністровської РДА Одеської області Володимира Зінченка знайшли повішеним у власному будинку в Овідіопольському районі Одеської області.

"Вчора надійшло в Овідіопольський главвідділок поліції повідомлення, що виявлено повішеним 62-річного чоловіка у власному домі", — сказав спікер Нацполіції Ярослав Тракало.

За його словами, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, слідів, які б вказували на порушення обстановки в будинку, або ознак насильства на тілі чоловіка, за попередньою інформацією, не виявила.

"Тіло направили на судово-медичну експертизу. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (самогубство), — сказав Тракало. - Також встановлено, що померлий є підозрюваним у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 263 КК і ч. 4 ст. 296 КК за фактом хуліганських дій, під час яких він застосував зброю у відношенні народного депутата".

Як повідомляли "Коментарі", у травні Зінченко став учасником конфлікту з нардепом від БПП Олександром Урбанським у селі Санжійка Овідіопольського району. За словами самого Урбанського, Зінченко під час перепалки спочатку схопив його за горло, а потім двічі вистрілив у нього з пістолета, поранивши нардепа в ногу. Зінченко після цього потрапив у СІЗО. Пізніше його відправили під домашній арешт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!