Головна Новини Політика Нардеп Береза веде в Раду людину, засуджену за розбещення дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Береза веде в Раду людину, засуджену за розбещення дітей

Як сказано у вироку суду, в 2008 році від дій помічника Берези Дмитра Корнійця постраждали три неповнолітні дівчинки. Але сам нардеп підлеглого вигороджує і продовжує з ним працювати

10 липня 2019, 17:20
Поділіться публікацією:
Нардеп Береза веде в Раду людину, засуджену за розбещення дітей

На початку липня профільний комітет Верховної Ради рекомендував нардепам прийняти законопроект про реєстр і хімічної кастрації педофілів. Документ передбачає створення Єдиного реєстру осіб, засуджених за сексуальне насильство щодо дітей. У разі прийняття законопроекту, одним з тих, хто може потрапити до цього реєстру, стане помічник народного депутата Борислава Берези – Дмитро Корнієць.

Як повідомляє видання "Народна правда", Корнієць – один з найближчих соратників Берези, що працює на парламентарія вже п'ять років і має вкрай неприємний пункт у своїй біографії. Наприкінці 2011 року він був засуджений Київським райсудом м. Одеса за ч. 2 ст. 156 "Розбещення неповнолітніх". У вироку суду, оприлюдненому в Єдиному реєстрі судових рішень, зазначається, що Дмитро Корнієць скоїв злочин влітку 2008 року. Будучи вожатим у дитячому таборі Одеси, він у перший же день почав домагатися і розбещувати дітей, сказано в документі.

Згідно з вироком, від його дій встигли постраждати три малолітніх дівчинки. Суд призначив обвинуваченому два роки обмеження волі з забороною займатися виховною роботою і викладанням у дітей на той самий строк. Варто відзначити, що максимальна санкція, передбачена за вчинення такого злочину – позбавлення волі строком на три роки.

Примітно, що нардеп Береза активно вигороджує свого помічника. Рік тому, коли про злочинне минуле Корнійця дізналася широка громадськість, парламентарій заявив, що вирок був скасований в апеляції. Але надати відповідне судове рішення депутат відмовився. Як пише "Народна правда", ніякого рішення апеляційної інстанції у справі Дмитра Корнійця в Єдиному реєстрі судових рішень немає. Таким чином, до Верховної Ради може потрапити людина із кримінальним минулим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!